Detalii

THREE CORNERS SUNNY BEACH RESORT

Hurghada, Egipt

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-03-04

Check Out - 2023-03-11

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@358400d

Descriere: Three Corners Sunny Beach Resort este un complex care ofera toate facilitatile si rafinamentele unui hotel de lux modern.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul se afla aproape de plaja, la aproxomativ 12 km de centrul statiunii Hurghada si la aproximativ 25 km distanta de Aeroportul International Hurghada.

Facilitate hotel: Three Corners Sunny Beach se mandreste cu cele 3 restaurante cu o gama variata de preparate din bucataria locala dar si internationala, barul unde oaspetii hotelului pot savura bauturi si cocktail-uri, piscina exterioara cu sezlonguri, sala de fitness, sauna, baie turceasca, centrul Spa, biliard, tenis de masa, piscina si loc de joaca pentru copii special amenajat.

Dotari camera: Camerele spatioase si modern ale hotelului au o suprafara de 33 metri patrati si sunt prevazute cu balcon, TV prin satelit, seif, uscator de par minibar, telefon, aer conditionat, baia cu dus complet utilata.

Pagina web:https://threecorners.com/red-sea/sunny-beach-resort/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.